Un incendiu s-a produs azi-dimineață, 21 iulie, într-un bloc de locuit de pe strada Ismail din Capitală. Un bărbat a fost intoxicat cu fum, iar trei copii au fost scoși din apartament de către vecini, după ce bucătăria a luat foc. 

Apartamentul incendiat se află la etajul doi. Cei trei copii au vârstele de zece, doi ani, iar cel mai mic are zece luni. În urma intoxicației, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Trei autospeciale au fost îndreptate la fața locului, iar în scurt timp salvatorii au reușit lichidarea incendiului. Menționăm că, nu este vorba despre o butelie de gaz. Circumstanțele urmează a fi stabilite de către pompieri”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu.

Foto: dse

Foto: dse

Foto: dse

Foto: dse

Foto: dse

Foto: dse

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!