La doi ani de la introducerea sa pe piață, Urus, Super SUV-ul Lamborghini, a atins un reper important – 10.000 de exemplare produse!

Modelul cu numărul de șasiu 10.000, destinat Rusiei, vine finisat în noua culoare neagră mată Nero Noctis, combinată cu pachetul de fibră de carbon, dar şi un interior în două tonuri Ad Personam (negru şi portocaliu), completate de componente din fibră de carbon.

Pentru a permite clienților să-și exprime în continuare personalitatea, în iunie 2020, a fost prezentată o nouă colecție de culori pentru Urus – Urus Pearl Capsule – care, cu un aspect exterior în două tonuri, oferă nuanțe ultra-luminoase perlate printr-o vopsea în patru straturi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!