Automobili Lamborghini a creat un nou studio virtual Ad Personam, oferind sesiuni de consultare clienților din întreaga lume care doresc să-și personalizeze noul Lamborghini fără a călători la departamentul de specialitate Ad Personam din Sant’Agata Bolognese, Italia.

Din iulie 2020, clienții pot pre-rezerva o primă consultare de aproximativ două ore prin intermediul dealerului lor, fie alăturându-se specialistului lor de vânzări la showroom, fie dintr-o altă locație, pentru sesiunea dedicată cu specialiștii Lamborghini, înconjurați de opțiunile extinse Ad Personam expuse.

Un apel video va fi acceptat cu modelul relevant din studioul Ad Personam, precum și propuneri de design live și sugestii de configurare din partea echipei Ad Personam, folosind smartphone-uri pentru plimbări și pentru a vedea detalii de prim-plan. Consultarea virtuală este urmată de propuneri complete trimise clientului, inclusiv randări și chiar mostre de materiale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!