/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Premieră: Jeep introduce primele sale SUV-uri plug-in hybrid în Europa

21 iulie 2020, ora 13:49

Jeep introduce primele sale modele electrificate în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Este vorba despre variantele plug-in hybrid ale SUV-urilor Renegade şi Compass. Tehnologia de propulsie pentru aceste automobile a fost anunţată încă în 2019, la Salonul Auto de la Geneva, însă abia acum modelele apar oficial pe piaţă.

Modelele plug-in hybrid vor putea fi recunoscute uşor prin insigna 4xe, dar şi prin inscripţiile Jeep sau cele ale denumirii modelelor, care au o culoare de fundal albastră. Portul de încărcare dispune de un capac push-open/push-close și este situat în partea din spate, pe partea stângă a vehiculului.

Pentru Renegade se oferă până la 18 culori pentru caroserie şi şase modele de jante, iar pentru Compass până la 22 şi şapte respectiv. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram