/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră: Noile Ford Tourneo Connect Active şi Transit Connect Active

missing
21 iulie 2020, ora 08:35

Ford a extins astăzi gama de modele Active cu noile variante Tourneo Connect Active pentru transportul de persoane și cu autoutilitara Transit Connect Active, disponibile la comandă cu livrare până la finalul acestui an.

Oferind un design exterior robust, inspirat din lumea SUV-urilor, un diferențial opțional mecanic cu alunecare limitată (mLSD) pentru o tracțiune îmbunătățită și o gardă la sol mai ridicată, noile modele Active oferă pachete versatile și potrivite pentru clienții ale căror activități presupun șofatul pe drumuri accidentate, cum ar fi aceleași din Moldova.

În plus față de aceste îmbunătățiri, noile variante Active oferă, de asemenea, finisaje interioare deosebite și tehnologii avansate de asistență și confort pentru șofer – păstrând în același timp funcționalitatea și flexibilitatea caracteristică gamei Connect. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram