Un cititor AutoBlog.MD a decis să atragă atenţia, inclusiv a autorităţilor, asupra faptului că unele treceri pentru pietoni din capitală continuă a fi nesecurizate complet şi ele vor fi astfel oricâte eforturi nu ar depune autorităţile pentru a modifica infrastructura.

O mare parte din eforturile de a le face sigure le poartă însăşi conducătorii auto, însă din păcate nu toţi gândesc aşa sau se gândesc la asta.

Una dintre aceste treceri pentru pietoni se află pe strada Petricani. Deşi este afişată clar o culoare roşie în semafoare, mai mulţi şoferi tind să evite intenţionat linia stop pentru care s-au irosit bani pentru ca să fie aplicată (în caz că nu exista, cineva tot urma să fie nemulţumit) şi să oprească chiar în faţa marcajului trecerii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!