/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Şoferi care trec la roşu fără nicio sfială. Iată una dintre cele mai periculoase treceri pentru pietoni din Chişinău

missing
21 iulie 2020, ora 16:51

Un cititor AutoBlog.MD a decis să atragă atenţia, inclusiv a autorităţilor, asupra faptului că unele treceri pentru pietoni din capitală continuă a fi nesecurizate complet şi ele vor fi astfel oricâte eforturi nu ar depune autorităţile pentru a modifica infrastructura.

O mare parte din eforturile de a le face sigure le poartă însăşi conducătorii auto, însă din păcate nu toţi gândesc aşa sau se gândesc la asta.

Una dintre aceste treceri pentru pietoni se află pe strada Petricani. Deşi este afişată clar o culoare roşie în semafoare, mai mulţi şoferi tind să evite intenţionat linia stop pentru care s-au irosit bani pentru ca să fie aplicată (în caz că nu exista, cineva tot urma să fie nemulţumit) şi să oprească chiar în faţa marcajului trecerii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram