/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Imaginea zilei: După “Plaha”, şi “Filat” a apărut pe drumurile americane

missing
22 iulie 2020, ora 13:50

Pe neaşteptate, după “Plaha”, şi “Filat” a apărut pe drumurile americane. Pe o autostradă din Statele Unite ale Americii a fost surprins un scump Mercedes-AMG GT S cu nişte plăcuţe de înmatriculare personalizate sub forma numelui de familie al politicianului cunoscut de toată Moldova.

Fotografia a devenit în scurt timp virală în spaţiul online, acolo unde a şi apărut pentru prima dată.

Nu se cunoaşte exact pe unde rula automobilul sport cu 522 CP şi cine se afla la volan sau îi deţine proprietatea, însă rama plăcuţei de înmatriculare are indicat un dealer Audi din Miami, statul Florida. Citeşte articolul complet pentru a vedea cum arată “numărul” şi a afla cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram