În această dimineaţă, un locuitor al Chişinăului a încărcat într-un popular grup de pe o reţea de socializare nişte imagini care arată cum un automobilist exploatează un Opel înmatriculat în raionul Ocniţa în plină vară, arătându-se indignat de acest lucru.

În prezent, la temperaturi înalte care încing asfaltul şi pot duce la topirea unor straturi superioare a carosabilelor, şoferul în cauză foloseşte roţi cu anvelope cu crampoane!

La momentul de faţă postarea a fost ştearsă şi drept motiv ar fi servit reacţia mai multor membri ai grupului care i-au “sărit în cap” autorului postării cu zeci de comentarii negative sau mai bine spus în apărarea conducătorului Opel-ului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!