Încă o imagine a zilei, care te lasă mască şi începe uşor să devină virală în spaţiul online, a publicat-o caricaturistul Alex Buretz, care este pasionat şi de arhitectura neobişnuită a Chișinăului, cea care se formează în ultimii ani pe fundalul a tot mai multe construcţii şi blocuri de locuit care apar ca ciupercile după ploaie.

Designerul grafic a surprins de curând două indicatoare rutiere “moldoveneşti” pentru care deocamdată nu există o explicaţie a confecționării incorecte a acestora.

Un indicator 2.2 “Trecere fără oprire interzisă” (STOP) a apărut într-o formă rotundă, în timp unul 3.1 “Acces interzis” sub formă de octogon! Citeşte articolul mai departe şi află unde au fost instalate aceste indicatoare, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!