/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

No comment: Doar în Moldova indicatorul STOP poate fi rotund, iar cel de Acces Interzis octogonal

missing
22 iulie 2020, ora 15:08

Încă o imagine a zilei, care te lasă mască şi începe uşor să devină virală în spaţiul online, a publicat-o caricaturistul Alex Buretz, care este pasionat şi de arhitectura neobişnuită a Chișinăului, cea care se formează în ultimii ani pe fundalul a tot mai multe construcţii şi blocuri de locuit care apar ca ciupercile după ploaie.

Designerul grafic a surprins de curând două indicatoare rutiere “moldoveneşti” pentru care deocamdată nu există o explicaţie a confecționării incorecte a acestora.

Un indicator 2.2 “Trecere fără oprire interzisă” (STOP) a apărut într-o formă rotundă, în timp unul 3.1 “Acces interzis” sub formă de octogon! Citeşte articolul mai departe şi află unde au fost instalate aceste indicatoare, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram