Skoda anunţă astăzi data premierei primului său SUV electric – Enyaq. Coincidenţă sau nu, dar se va întâmpla după exact patru ani de la debutul primului său SUV full-size Kodiaq, în ziua de 1 septembrie 2020. Evenimentul de prezentare va fi organizat în seara zilei în cauză, în Praga, de la ora 20:00, ora Moldovei.

Alături de acest anunţ, Skoda a lansat o imagine a siluetei vehiculului, oferind un preview al modelului său nou, cel mai important din acest an, în care mai şi sărbătoreşte 125 de ani de istorie.

Noul Skoda Enyaq iV combină virtuți tipice mărcii, cum ar fi un spațiu generos, un design emotiv și proporții echilibrate, cu o experiență de condus durabilă, dar distractivă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!