/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Noul Skoda Enyaq iV se prezintă la 1 septembrie 2020, exact după patru ani de la debutul lui Kodiaq

22 iulie 2020, ora 12:55

Skoda anunţă astăzi data premierei primului său SUV electric – Enyaq. Coincidenţă sau nu, dar se va întâmpla după exact patru ani de la debutul primului său SUV full-size Kodiaq, în ziua de 1 septembrie 2020. Evenimentul de prezentare va fi organizat în seara zilei în cauză, în Praga, de la ora 20:00, ora Moldovei.

Alături de acest anunţ, Skoda a lansat o imagine a siluetei vehiculului, oferind un preview al modelului său nou, cel mai important din acest an, în care mai şi sărbătoreşte 125 de ani de istorie.

Noul Skoda Enyaq iV combină virtuți tipice mărcii, cum ar fi un spațiu generos, un design emotiv și proporții echilibrate, cu o experiență de condus durabilă, dar distractivă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram