/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cum arată pe viu noul SUV compact Toyota Yaris Cross

missing
23 iulie 2020, ora 15:29

Noul crossover Toyota Yaris Cross începe să fie îndrăgit şi în curând va apărea pe piaţă, însă primii-primii îl vor primi niponii deja din această toamnă. La nivel internaţional va fi disponibil abia de la mijlocul lui 2021.

Şi pentru că în septembrie încep vânzările în Japonia, Toyota a organizat sesiuni de teste pentru jurnaliştii locali, prin intermediul materialelor cărora putem vedea cum arată maşina pe viu sau mai bine spus în fotografii non-studio, cu modelul în format digital.

Amintim că noul Yaris Cross din punct de vedere al dimensiunilor este poziţionat sub C-HR. Spre deosebire de acesta din urmă, care măsoară 4.390 x 1.795 x 1.565 x 2.640, în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament, noul Yaris Cross are 4.180 x 1.765 x 1.560 x 2.560 mm. Citeşte articolul mai departe şi explorează o galerie foto completă cu maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram