Noul crossover Toyota Yaris Cross începe să fie îndrăgit şi în curând va apărea pe piaţă, însă primii-primii îl vor primi niponii deja din această toamnă. La nivel internaţional va fi disponibil abia de la mijlocul lui 2021.

Şi pentru că în septembrie încep vânzările în Japonia, Toyota a organizat sesiuni de teste pentru jurnaliştii locali, prin intermediul materialelor cărora putem vedea cum arată maşina pe viu sau mai bine spus în fotografii non-studio, cu modelul în format digital.

Amintim că noul Yaris Cross din punct de vedere al dimensiunilor este poziţionat sub C-HR. Spre deosebire de acesta din urmă, care măsoară 4.390 x 1.795 x 1.565 x 2.640, în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament, noul Yaris Cross are 4.180 x 1.765 x 1.560 x 2.560 mm. Citeşte articolul mai departe şi explorează o galerie foto completă cu maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!