Un filmuleţ care a fost vizualizat deja de peste 5.000 de oameni a ajuns în atenţia noastră după ce am aflat că protagonistă este o minoră care nu are permis de conducere. Aceasta a fost aşezată la volanul unui automobil şi pusă să conducă pe un drum public, fiind asistată de o şoferiţă doar la capitolul direcţie, aceasta din urmă nefiind atent completă la drum pentru că ţinea cu o altă mână telefonul pus la treabă.

Momentele înregistrate arată clar cum copila nu se află în poziţia cea mai relaxată şi nu prea dă dovadă de cunoştinţe avansate în a şofa, nemaivorbind despre lipsa unei centuri de siguranţă cuplate!

Notabilă este reacţia sa când a văzut cum din spate se apropie o altă maşină, necunoscând dacă trebuie să facă ceva anume, până când i s-a spus să nu se îngrijoreze căci va fi depăşită. Citeşte articolul complet şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!