/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

KIA Sonet devine model de serie! Premieră în prima săptămână a lui august

missing
23 iulie 2020, ora 11:28

KIA Motors India, o filială deținută integral de KIA Motors Corporation, a dezvăluit astăzi prima imagine oficială a noului SUV compact gata pentru producție – Sonet! Conceptul Sonet a fost dezvăluit pentru prima dată la salonul auto Delhi Auto Expo 2020, unde a fost aplaudat de publicul larg datorită designului său exterior inedit și tineresc.

Cu noua imagine dezvăluită astăzi, modelul Sonet arată că își propune să stabilească un nou reper în design și să injecteze dinamism în segmentul SUV compact în momentul lansării sale, în această vară, prezentarea fiind programată pentru ziua de 7 august.

Acest sketch (rendering) al lui Sonet evidențiază ADN-ul dinamic al brandului KIA, îmbinând designul emoțional cu aspectul premium și tineresc pentru a crea o prezență puternică pe drum. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram