KIA Motors India, o filială deținută integral de KIA Motors Corporation, a dezvăluit astăzi prima imagine oficială a noului SUV compact gata pentru producție – Sonet! Conceptul Sonet a fost dezvăluit pentru prima dată la salonul auto Delhi Auto Expo 2020, unde a fost aplaudat de publicul larg datorită designului său exterior inedit și tineresc.

Cu noua imagine dezvăluită astăzi, modelul Sonet arată că își propune să stabilească un nou reper în design și să injecteze dinamism în segmentul SUV compact în momentul lansării sale, în această vară, prezentarea fiind programată pentru ziua de 7 august.

Acest sketch (rendering) al lui Sonet evidențiază ADN-ul dinamic al brandului KIA, îmbinând designul emoțional cu aspectul premium și tineresc pentru a crea o prezență puternică pe drum. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!