Imagini de “senzaţie” publicate într-un grup de Facebook. O cameră de bord a surprins manevra neașteptată a unui automobilist care se deplasa pe strada Grădina Botanică din sectorul Botanica, la volanul unui Audi înmatriculat în România.

După doar câteva clipe de stat la semaforul de la intersecţia cu strada Salcâmilor, acesta a decis să-şi schimbe brusc itinerarul şi a făcut o întoarcere la 180 de grade de pe banda extremă dreapta, profitând şi de culoarea roşie pentru a încălca.

De pe loc a pornit practic simultan cu două automobile care făceau stânga de pe strada Salcâmilor. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!