Compania Toyota a lansat noul Harrier (în SUA este numit Venza) la dealerii mărcii din Japonia, la nivel național, începând cu 17 iunie 2020.

După doar o lună de zile, până în 16 iulie inclusiv, producătorul auto a primit aproximativ 45.000 de comenzi de la clienți din diferite grupuri de vârstă! Astfel, coada după SUV s-a întins pentru aproape 15 luni de zile!

În acest sens, într-un comunicat de presă oficial, Toyota îşi exprimă recunoștința sinceră față de toți cei implicați pentru patronajul multor clienți care au așteptat cu nerăbdare noul Harrier. Citeşte articolul mai departe şi află câte maşini planifica Toyota să vândă lunar, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!