/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Surpriză pentru Toyota: Numărul de comenzi pentru noul Harrier a depăşit targetul de vânzări lunare de circa 15 ori

23 iulie 2020, ora 18:48

Compania Toyota a lansat noul Harrier (în SUA este numit Venza) la dealerii mărcii din Japonia, la nivel național, începând cu 17 iunie 2020.

După doar o lună de zile, până în 16 iulie inclusiv, producătorul auto a primit aproximativ 45.000 de comenzi de la clienți din diferite grupuri de vârstă! Astfel, coada după SUV s-a întins pentru aproape 15 luni de zile!

În acest sens, într-un comunicat de presă oficial, Toyota îşi exprimă recunoștința sinceră față de toți cei implicați pentru patronajul multor clienți care au așteptat cu nerăbdare noul Harrier. Citeşte articolul mai departe şi află câte maşini planifica Toyota să vândă lunar, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram