Compania americană Tesla a decis unde să producă modelul său promițător – pickup-ul Cybertruck – despre care ştie deja o lume întreagă.

O nouă fabrică Gigafactory va fi construită în Austin, Texas (la 15 minute de mers de la oraş), a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk, într-o teleconferinţă în care s-a prezentat şi raportul trimestrial.

Tesla a ales locaţia pentru amenajarea unei noi platforme de producţie de maşini electrice timp de câteva luni. În plus față de Cybertruck, se intenționează ca pe alte linii paralele locale, ulterior, să se producă şi unităţi Model 3/Model Y/Semi pentru nevoile regiunilor de est ale Statelor Unite. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!