Luna septembrie, atunci când va debuta noua generaţie Mercedes-Benz S-Class, se apropie cu paşi rapizi. Modelul are deja un design exterior şi interior bine definit, aşa cum îl puteţi vedea deconspirat mai jos în acest articol.

Fiind mai aproape de data debutului, chiar şi prototipurile de teste încep să lase jos foliile care le camuflează caroseriile, astfel arătându-ne mai multe detalii înainte de o vizualizare completă a automobilului.

Primele trei fotografii ne arată o maşină cu un kit exterior aerodinamic, din câte se pare standard, care conţine inserţii cromate pe barele de protecţie, pragurile laterale, mânerele retractabile şi ramele portierelor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!