Atelierul de tuning Carlex Design ne-a trimis pe poşta electronică detalii despre un nou proiect impresionant. Polonezii se pregătesc de transformarea celei mai dinamice versiuni a modelului Mercedes-AMG GT – GT R PRO (deşi a fost anunţat recent un model mai extrem – AMG GT Black Series).

Primele imagini ne arată că această bestie agilă și agresivă cu 585 CP, cu o siluetă îndrăzneață, a primit un aspect cu totul nou. Corpul automobilului poartă o nuanţă verde pentru a marca astfel istoria de curse a maşinii.

Interesant este că toată caroseria i-a fost uşor periată, după care s-a aplicat vopseaua pentru a-i reda astfel un finisaj special. Restul elementelor originale din fibră de carbon nu au fost atinse. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!