La doar aproximativ o săptămână după premiera sa mondială, noul Mercedes-AMG GT Black Series poate fi deja comandat de la distribuitori autorizați la un preț de pornire de 335.240 euro în Germania, cu TVA (în lei moldoveneşti ar fi 6.578.313,95, la cursul de schimb la zi, ori circa 55 de ani de muncă cu câte 10.000 de lei puşi lunar deoparte)!

Cu doar 7.500 de euro în plus faţă de această sumă impunătoare, în ţara noastră îţi poţi cumpăra două exemplare Mercedes-AMG GT R cu 585 CP în echipare de bază!

Amintim pe scurt că modelul a fost dotat cu cel mai puternic motor V8 creat vreodată de Mercedes-AMG pentru un model de serie. Unitatea produce 730 CP între 6.700-6.900 rpm şi un cuplu maxim de 800 Nm, disponibil între 2.000 şi 6.000 rpm. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată culorile scumpe, dar şi cât costă alte dotări, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!