Un proprietar de BMW M5 din Moscova, exemplar care s-a întâmplat să prezinte careva defecte, prin intermediul instanței de judecată a obținut returnarea banilor achitaţi pentru automobil, dar și plata unei despăgubiri mari. În total, decizia instanței va costa dealerul tocmai 12.368.900 de ruble (150.000 euro).

În dosarul cauzei, povestea este descrisă astfel: în iulie 2019, un oarecare Serghei Markov a cumpărat un sedan sport BMW M5 Competition de la dealerul oficial BorisHof. A plătit 9.4 milioane de ruble pentru mașină, iar acoperirea maşinii cu un strat de protecţie cu nano ceramică l-a costat alte 350.000 de ruble.

Dar bucuria de a deține o mașină nouă germană a fost de scurtă durată. După doar zece zile de funcționare, un indicator de avertizare în privinţa refuzului asistentului la parcare de a funcţiona a apărut pe panoul de bord. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!