/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O premieră în industria auto: primul panou decorativ tridimensional din lemn natural

missing
24 iulie 2020, ora 11:44

După introducerea în premieră în industrie a unor panouri interioare ale uşilor, care sunt tapiţate cu piele naturală scoasă în relief, cu efect 3D, Bentley anunţă pentru noul Flying Spur o altă opţiune unică – primul panou decorativ tridimensional din lemn natural!

Acesta este disponibil (la moment?) doar pentru partea interioară a portierelor posterioare, modelul fiind realizat sub formă de romburi (britanicii le numesc diamonds).

Noua opțiune este una dintre alegerile unice de furnir din Bentley Mulliner “Collections” și formează o declarație de design de lux contemporan, aducând tactilitate la frumusețea naturală a lemnului. Fiecare panou este lucrat manual dintr-un singur bloc (bucată) de lemn de nuc american sau cireş american, la alegere. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată în automobil, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram