După introducerea în premieră în industrie a unor panouri interioare ale uşilor, care sunt tapiţate cu piele naturală scoasă în relief, cu efect 3D, Bentley anunţă pentru noul Flying Spur o altă opţiune unică – primul panou decorativ tridimensional din lemn natural!

Acesta este disponibil (la moment?) doar pentru partea interioară a portierelor posterioare, modelul fiind realizat sub formă de romburi (britanicii le numesc diamonds).

Noua opțiune este una dintre alegerile unice de furnir din Bentley Mulliner “Collections” și formează o declarație de design de lux contemporan, aducând tactilitate la frumusețea naturală a lemnului. Fiecare panou este lucrat manual dintr-un singur bloc (bucată) de lemn de nuc american sau cireş american, la alegere. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată în automobil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!