/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Pentru iubitorii de SUV-uri mari şi negre: noul BMW X7 Dark Shadow Edition

missing
24 iulie 2020, ora 08:43

Experienţa luxoasă a plăcerii condusului a atins o dimensiune complet nouă odată cu BMW X7. Primul model Sports Activity Vehicle (SAV) din segmentul de lux combină o apariţie atractivă cu un confort interior generos şi cu identitatea sportivă caracteristică mărcii.

O ediţie specială aduce acum prezenţa impunătoare BMW X7 într-o formulă exclusivă. Prin elementele BMW Individual şi  echipamente, BMW X7 Edition Dark Shadow subliniază atât apariţia sportivă, cât şi ambianţa luxoasă a celui mai mare SAV.

Cea mai atractivă particularitate a acestui model în ediţie limitată este vopseaua specială metalizată BMW Individual Frozen Arctic Grey. Această variantă elaborată şi de o calitate deosebită pentru finisajul caroseriei este utilizată acum în premieră la un model BMW X. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram