Uitând că nu se află doar ei pe drum şi că încalcă mai multe reguli de circulaţie rutieră, doi şoferi nu au ezitat să-şi rezolve conflictul iscat cu abateri grave de la normele elementare de siguranţă rutieră. Pe strada Meşterul Manole din capitală aceştia chiar s-au luat la întrecere pentru a-şi da lecţii unul altuia.

Imaginile publicate de un membru al grupului InfoTrafic.MD arată că totul s-a început imediat după sensul giratoriu de la intersecţia cu bd. Mircea cel Bătrân.

Iniţial cei doi conducători au accelerat intensiv şi rulau paralel foarte aproape unul de celălalt, după care a urmat o sesiune de “intimidări” tradiţionale prin oprirea bruscă a primului în faţa celui din urmă. Vezi filmuleţul în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!