Un accident de circulaţie cu implicarea unui automobil de model BMW Seria 5 şi a unui autocamion DAF se numără printre primele care au deschis săptămâna incidentelor în trafic. Acesta a fost înregistrat la ora 5 dimineaţa pe strada Calea Ghidighici.

Cele două autovehicule au intrat în contact în circumstanțe deocamdată necunoscute de poliţie, însă impactul a fost atât de puternic încât sedanului negru i-a zburat chiar şi motorul din compartimentul de sub capotă.

Şoferul care va fi găsit vinovat în această situaţie riscă amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!