/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Divizia Națională: Petrocub păstrează o distanță mică față de Sheriff

missing
27 iulie 2020, ora 20:56

Sheriff și Petrocub rămân aproape una de alta, în clasamentul Diviziei Naționale. În etapa curentă, ambele echipe au reușit victorii la scor. Tiraspolenii au câștigat cu 6 la 0, iar hânceștenii s-au impus cu 4 la 1. Între cele două echipe este o distanță de doar două puncte.

În cea de-a șasea etapă, Sheriff a înscris șase goluri în poarta lui Dinamo-Auto și a obținut a șasea victorie a sezonului.

Suedezul Wilson, columbianul Castaneda și senegalezul N’Diaye au fost cei care au marcat câte un gol pentru Sheriff. În vreme ce camerunezul Anatole Abang a reușit un hattrick.

În acest sezon, marea oponentă a Sheriff-ului la prima poziție este Petrocub. În etapa curentă, băieții lui Lilian Popescu au trecut cu 4 la 1 de Speranța Nisporeni.

Dintre cele patru goluri ale hânceștenilor, unul a fost înscris de Vladimir Ambros. Căpitanul Petrocubului a ajuns la șase reușite și își consolidează prima poziție în lista marcatorilor. Sheriff și Petrocub se vor întâlni într-un duel direct în etapa a opta. Partida este programată pentru 5 august.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram