Sheriff și Petrocub rămân aproape una de alta, în clasamentul Diviziei Naționale. În etapa curentă, ambele echipe au reușit victorii la scor. Tiraspolenii au câștigat cu 6 la 0, iar hânceștenii s-au impus cu 4 la 1. Între cele două echipe este o distanță de doar două puncte.

În cea de-a șasea etapă, Sheriff a înscris șase goluri în poarta lui Dinamo-Auto și a obținut a șasea victorie a sezonului.

Suedezul Wilson, columbianul Castaneda și senegalezul N’Diaye au fost cei care au marcat câte un gol pentru Sheriff. În vreme ce camerunezul Anatole Abang a reușit un hattrick.

În acest sezon, marea oponentă a Sheriff-ului la prima poziție este Petrocub. În etapa curentă, băieții lui Lilian Popescu au trecut cu 4 la 1 de Speranța Nisporeni.

Dintre cele patru goluri ale hânceștenilor, unul a fost înscris de Vladimir Ambros. Căpitanul Petrocubului a ajuns la șase reușite și își consolidează prima poziție în lista marcatorilor. Sheriff și Petrocub se vor întâlni într-un duel direct în etapa a opta. Partida este programată pentru 5 august.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!