Sheriff și Petrocub rămân aproape una de alta, în clasamentul Diviziei Naționale. În etapa curentă, ambele echipe au reușit victorii la scor. Tiraspolenii au câștigat cu 6 la 0, iar hânceștenii s-au impus cu 4 la 1. Între cele două echipe este o distanță de doar două puncte.

În cea de-a șasea etapă, Sheriff a înscris șase goluri în poarta lui Dinamo-Auto și a obținut a șasea victorie a sezonului.

Suedezul Wilson, columbianul Castaneda și senegalezul N’Diaye au fost cei care au marcat câte un gol pentru Sheriff. În vreme ce camerunezul Anatole Abang a reușit un hattrick.

În acest sezon, marea oponentă a Sheriff-ului la prima poziție este Petrocub. În etapa curentă, băieții lui Lilian Popescu au trecut cu 4 la 1 de Speranța Nisporeni.

Dintre cele patru goluri ale hânceștenilor, unul a fost înscris de Vladimir Ambros. Căpitanul Petrocubului a ajuns la șase reușite și își consolidează prima poziție în lista marcatorilor. Sheriff și Petrocub se vor întâlni într-un duel direct în etapa a opta. Partida este programată pentru 5 august.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!