Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

auto

Jaguar Land Rover marchează peste 1.5 milioane de motoare Ingenium produse

27 iulie 2020, ora 09:33
Distribuie:

Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium, în timp ce uzina producătoare de motoare şi-a adăugat în gamă de produse o nouă ofertă avansată de propulsie. Centrul de fabricație a motoarelor din Wolverhampton, Marea Britanie, produce familia de propulsoare ultra-eficiente Ingenium, oferind o gamă de motoare curate și electrificate pentru toate modelele Jaguar și Land Rover.

Familia avansată Ingenium, care include o serie de motoare diesel, pe benzină și electrificate, curate, rafinate și eficiente, sunt construite pentru a maximiza performanța, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile de funcționare pentru clienți.

Dezvoltate și fabricate in-house în Marea Britanie, designul propulsoarelor realizate complet din aluminiu este modular, flexibil și scalabil, cu tehnologii de bază comune. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram