/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Jaguar Land Rover marchează peste 1.5 milioane de motoare Ingenium produse

missing
27 iulie 2020, ora 09:33

Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium, în timp ce uzina producătoare de motoare şi-a adăugat în gamă de produse o nouă ofertă avansată de propulsie. Centrul de fabricație a motoarelor din Wolverhampton, Marea Britanie, produce familia de propulsoare ultra-eficiente Ingenium, oferind o gamă de motoare curate și electrificate pentru toate modelele Jaguar și Land Rover.

Familia avansată Ingenium, care include o serie de motoare diesel, pe benzină și electrificate, curate, rafinate și eficiente, sunt construite pentru a maximiza performanța, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile de funcționare pentru clienți.

Dezvoltate și fabricate in-house în Marea Britanie, designul propulsoarelor realizate complet din aluminiu este modular, flexibil și scalabil, cu tehnologii de bază comune. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram