Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium, în timp ce uzina producătoare de motoare şi-a adăugat în gamă de produse o nouă ofertă avansată de propulsie. Centrul de fabricație a motoarelor din Wolverhampton, Marea Britanie, produce familia de propulsoare ultra-eficiente Ingenium, oferind o gamă de motoare curate și electrificate pentru toate modelele Jaguar și Land Rover.

Familia avansată Ingenium, care include o serie de motoare diesel, pe benzină și electrificate, curate, rafinate și eficiente, sunt construite pentru a maximiza performanța, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile de funcționare pentru clienți.

Dezvoltate și fabricate in-house în Marea Britanie, designul propulsoarelor realizate complet din aluminiu este modular, flexibil și scalabil, cu tehnologii de bază comune. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!