/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Jobul de vis! Angajatul Bugatti care a parcurs cu sute de maşini hiper sport peste 340000 de km

missing
27 iulie 2020, ora 15:38

O peliculă specială acoperă întreg corpul din fibră de carbon, aşa cum se întâmplă în cazul fiecărei maşini asamblate manual de Bugatti, iar huse de protecție sunt amplasate în întregul interior. În plus, un capac special de testare înlocuiește partea inferioară pentru a evita deteriorarea vehiculului clientului. 

Primul Divo va părăsi în curând Atelierul din Molsheim, Alsacia, Franța. Dar înainte ca Bugatti să livreze primele exemplare Divo clienților, fiecare autoturism trebuie să dovedească că îndeplinește standardele ridicate de perfecție ale producătorului francez, în cadrul unui test de omologare final şi cuprinzător.

În total, patru angajați pregătiți intens de atelier și doi din departamentul de asigurare a calității testează fiecare Divo construit manual. Înainte ca să ajungă pe şosea pentru prima dată după asamblare, doi angajați acoperă corpul automobilului hiper sport cu opt metri pătrați de film protector special. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram