În Japonia, cea mai recentă generație Toyota RAV4 a fost transformată într-o… limuzină! De proiectul neobişnuit s-au ocupat angajații fabricii companiei din Takaoka, cei care, de fapt, produc modelul obişnuit pentru nevoile pieței locale.

Crossoverul-limuzină nu este planificat să apară în serie, fiind construit într-un singur exemplar ca parte a unui proiect de formare. Procesul a fost condus de specialistul Toyota Yuji Ozawa.

În total 200 de tineri angajați ai fabricii (muncitori și ingineri tehnici) au fost implicați în dezvoltarea și fabricarea mașinii unice. Apropo, au făcut-o în timpul liber, în afara orelor de muncă, astfel încât procesul de la A la Z a durat mai mult de patru luni de zile. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!