/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Noul RAV4 a fost transformat de Toyota într-o limuzină de aproape 5.5 metri lungime

missing
27 iulie 2020, ora 08:34

În Japonia, cea mai recentă generație Toyota RAV4 a fost transformată într-o… limuzină! De proiectul neobişnuit s-au ocupat angajații fabricii companiei din Takaoka, cei care, de fapt, produc modelul obişnuit pentru nevoile pieței locale.

Crossoverul-limuzină nu este planificat să apară în serie, fiind construit într-un singur exemplar ca parte a unui proiect de formare. Procesul a fost condus de specialistul Toyota Yuji Ozawa.

În total 200 de tineri angajați ai fabricii (muncitori și ingineri tehnici) au fost implicați în dezvoltarea și fabricarea mașinii unice. Apropo, au făcut-o în timpul liber, în afara orelor de muncă, astfel încât procesul de la A la Z a durat mai mult de patru luni de zile. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram