În ultimii ani Volvo reușește să ne impresioneze cu o sumedenie de modele noi care au prins foarte bine și pe piața din Republica Moldova. La sigur cel mai de succes model aici acasă este Volvo XC90, un SUV care, începând cu anul 2015, a reușit să se impună în fața unor modele de temut, unul dintre acestea fiind și Mercedes-Benz GLE.

Cu puțin timp în urmă în țara noastră a venit și XC90 facelift. Acesta nu aduce prea multe modificări estetice (probabil Volvo nu își dorea să riște cu vânzările acestui model care și așa merg bine), însă care aduce în schimb alte lucruri importante.

Bineînțeles am luat la test noua versiune B5 care o înlocuiește pe piață pe D5, cea mai populară versiune de motor din Moldova pe XC90. Vorbim despre un diesel de 2.0 litri, ce produce 235 de cai putere şi care acum face front comun cu tehnologia Mild Hybrid. O galerie foto completă o puteţi admira în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!