/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Test Drive: Noul Volvo XC90 Facelift! Ce noutăți aduce versiunea B5 și cum se conduce cu Mild Hybrid

27 iulie 2020, ora 12:37

În ultimii ani Volvo reușește să ne impresioneze cu o sumedenie de modele noi care au prins foarte bine și pe piața din Republica Moldova. La sigur cel mai de succes model aici acasă este Volvo XC90, un SUV care, începând cu anul 2015, a reușit să se impună în fața unor modele de temut, unul dintre acestea fiind și Mercedes-Benz GLE.

Cu puțin timp în urmă în țara noastră a venit și XC90 facelift. Acesta nu aduce prea multe modificări estetice (probabil Volvo nu își dorea să riște cu vânzările acestui model care și așa merg bine), însă care aduce în schimb alte lucruri importante.

Bineînțeles am luat la test noua versiune B5 care o înlocuiește pe piață pe D5, cea mai populară versiune de motor din Moldova pe XC90. Vorbim despre un diesel de 2.0 litri, ce produce 235 de cai putere şi care acum face front comun cu tehnologia Mild Hybrid. O galerie foto completă o puteţi admira în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram