/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Am ajuns să o vedem şi pe asta! Ce se fură mai nou în Moldova de la modelele Toyota Prius

missing
28 iulie 2020, ora 13:08

În ţara noastră, modelele Toyota Prius din a doua şi a treia generaţie, pot fi considerate de unii automobile care le aduc doar ghinion proprietarilor. Asta după ce automobilul cu sistem de propulsie hibrid a ajuns timp de câţiva ani în topul celor mai prădate ori sparte de către hoţi sau alţi răufăcători.

Anterior am relatat despre multiple cazuri de furt a catalizatoarelor care sunt parte a sistemelor de evacuare a gazelor de eşapament, a setului de baterii care se găsesc sub bancheta din spatea componentelor planşei de bordetc. Mai nou însă se fură banale embleme şi insigne cu denumirea maşinii, cele instalate din uzină pe hayon!

Iată ce i s-a întâmplat într-o noapte, recent, unui concetăţean care şi-a lăsat maşina lângă scara blocului de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. Citeşte articolul mai departe şi vezi acţiunile hoţului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram