În ţara noastră, modelele Toyota Prius din a doua şi a treia generaţie, pot fi considerate de unii automobile care le aduc doar ghinion proprietarilor. Asta după ce automobilul cu sistem de propulsie hibrid a ajuns timp de câţiva ani în topul celor mai prădate ori sparte de către hoţi sau alţi răufăcători.

Anterior am relatat despre multiple cazuri de furt a catalizatoarelor care sunt parte a sistemelor de evacuare a gazelor de eşapament, a setului de baterii care se găsesc sub bancheta din spatea componentelor planşei de bordetc. Mai nou însă se fură banale embleme şi insigne cu denumirea maşinii, cele instalate din uzină pe hayon!

Iată ce i s-a întâmplat într-o noapte, recent, unui concetăţean care şi-a lăsat maşina lângă scara blocului de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. Citeşte articolul mai departe şi vezi acţiunile hoţului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!