În acest weekend, o tânără a postat pe o reţea de socializare un mesaj video prin care a cerut tuturor celor care îl vor vedea să-l distribuie pentru a fi auzit mai bine. Femeia a fost sancţionată recent de către ANTA pentru transport ilicit de persoane, asta după ce şi-a anunţat intenţia de a transporta benevol pasageri de ocazie pe o reţea de socializare, în drum spre Rezina.

În filmuleţ, Irina Diacenco povesteşte despre faptul că în urma unui anunţ publicat într-un grup de Facebook (nu se menţionează unde exact şi nici care a fost descrierea postării), a fost contactată de un grup format din două tinere, care i-au comunicat că ar avea nevoie de transport până la Rezina, aşteptând la o staţie.

Ulterior, după ce s-au întâlnit şi au pornit spre destinaţie, în proximitatea oraşului Orhei, automobilul în care rulau cele trei tinere a fost tras pe dreapta de către ANTA. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!