Mercedes-Benz anunţă despre actualizarea modelelor Mercedes-AMG GT Coupe şi AMG GT Roadster. În familia din care fac parte devin versiunile de bază şi, datorită puterii sporite, elimină din gamă versiunile AMG GT S Coupe/Roadster cu 522 CP!

Astfel, familia va fi compusă acum din maşinile de bază, versiunile AMG GT C cu 557 CP, versiunile AMG GT R cu 585 CP şi noul AMG GT Black Series cu 730 CP.

Ambele automobile sport au acum un motor V8 biturbo M178 de 4.0 care produce 530 CP (+54 CP mai mulţi decât anterior) şi 670 Nm de cuplu (+40 Nm – cuplul pe care îl oferea anterior AMG GT S). Pot face sprintul 0-100 km/h în 3.8 secunde şi pot rula cu maxim 312 km/h. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!