/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Nu vom mai vedea noul Outlander! Mitsubishi nu va mai lansa şi vinde maşini noi în Europa

28 iulie 2020, ora 10:33

Mitsubishi Motors va opri vânzările de mașini noi în Europa atunci când produsele sale actuale vor ajunge la sfârșitul ciclului lor de viață. Compania japoneză se va concentra pe vânzări profitabile în sud-estul Asiei, ca parte a planului său de afaceri pe trei ani, recent anunțat, destinat reducerii pierderilor.

Mitsubishi a anunțat că va “îngheța introducerea de noi produse” în Europa în cadrul unei prezentări organizate acum câteva ore pentru investitori.

Strategia intră imediat în vigoare, ceea ce înseamnă că Mitsubishi va opri planurile de înlocuire a SUV-ului Outlander în Europa, a declarat pentru Automotive News Europe un purtător de cuvânt al regiunii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram