Mitsubishi Motors va opri vânzările de mașini noi în Europa atunci când produsele sale actuale vor ajunge la sfârșitul ciclului lor de viață. Compania japoneză se va concentra pe vânzări profitabile în sud-estul Asiei, ca parte a planului său de afaceri pe trei ani, recent anunțat, destinat reducerii pierderilor.

Mitsubishi a anunțat că va “îngheța introducerea de noi produse” în Europa în cadrul unei prezentări organizate acum câteva ore pentru investitori.

Strategia intră imediat în vigoare, ceea ce înseamnă că Mitsubishi va opri planurile de înlocuire a SUV-ului Outlander în Europa, a declarat pentru Automotive News Europe un purtător de cuvânt al regiunii. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!