Mercedes-Benz Vans este un furnizor de vehicule în segmentele de autoutilitare mici, mijlocii și mari, care îndeplinesc toate cerințele clienților pentru un “spațiu spațios”. Acum, s-a decis folosirea unei platforme mici de autoutilitară pentru a crea un vehicul nou, adaptat nevoilor familiilor, fiind totodată un însoțitor potrivit pentru pasionații de agrement activ.

Ca și V-Class, care este poziționată cu succes în segmentul midsize, Mercedes-Benz Vans va oferi, de asemenea, un van mai compact pentru clienții privați din prima jumătate a anului 2022. Denumirea clasei acestui nou model este T-Class!

Ca o evoluție complet nouă, clasa T va fi în mod clar perceptibilă la prima vedere ca membru al familiei Mercedes-Benz și va prezenta caracteristici inconfundabile tipice ale mărcii cu stea cu trei vârfuri. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!