/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Open-air cinema în curtea Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei. Când și ce filme vor rula

missing
28 iulie 2020, ora 12:37

Muzeul Național de Istorie a Moldovei organizează cinema în aer liber, unde vor fi arătate producții Moldova Film. Sunt așteptați toți doritorii, intrarea este gratuită cu respectarea regulilor: purtarea măștii, distanța fizică de minim 1,5 m și accesul cu băuturi alcoolice este interzis. Numărul maxim de spectatori – 50.

„În scopul promovării valorilor noastre istorice și culturale reflectate în opere cinematografice, în periada 1 august – 26 septembrie, în fiecare sâmbătă seara, începând cu ora 20:50, un cinematograf în aer liber va derula filmele clasice moldovenești turnate în studioul Moldova Film. Pentru unii este un prilej de a-și aminti de frumoasa tinerețe, pentru alții – de a învăța că nu tot ce e vechi e înapoiat”, se anunță pe pagina evenimentului.

În luna august vom derula următoarele filme:
1 august – Tunul de lemn (Vasile Brescanu, 1986)
8 august – Fântâna (Vlad Ioviță, 1966)
15 august – Dănilă Prepeleac (Tudor Tătaru, 1995)
22 august – Poienele roșii (Emil Loteanu, 1966)
29 august – Se caută paznic (Gheorghe Vodă, 1967)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram