„Într-o zi soția mi-a spus: «Măi, Andrei, tu ești un om enorm de fericit, tu n-ai lucrat nicio zi în viața ta, tu te-ai ocupat cu lucrul pe care-l iubești»”... așa povestește antrenorul Andrei Martin despre profesia sa de care s-a îndrăgostit din copilărie și îi este fidel toată viața. Și-a dedicat aproape 30 de ani din viață fotbalului, într-o țară în care sportul abia se pune pe picioare, dar zice că anume aceasta este menirea generației pe care o reprezintă, de a pune bazele fotbalului autohton, ca în timp, ușile sportului mondial să fie deschise și pentru sportivii din țara noastră. Andrei Martin, despre fotbal, muncă și dedicație, în noul episod #OPTimiștii, un proiect susținut de Moldtelecom.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!