Alte mişcări interesante în lumea celor care fac şi/sau decid lansarea de maşini noi. Designerul-şef Peugeot părăseşte compania franceză după ce a fost recrutat de către rivalii de la Renault, iar fostul şef Renault devine noul şef Jaguar Land Rover!

Provenind din “bazinul” de talente a departamentului de stil al grupului PSA, Matthias Hossann, în vârstă de 40 de ani, a absolvit școala de design Strate și s-a alăturat departamentului de stil al grupului francez în 2002.

De atunci a ocupat diverse funcții la nivel internațional, cinci ani fiind munciţi în centrul de stil din Shanghai și și-a exercitat talentele în slujba tuturor mărcilor din cadrul PSA. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!