/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Diviza națională, în toi. Sheriff conduce clasamentul, cu un număr maxim de puncte

missing
29 iulie 2020, ora 08:41

După șase etape din sezonul Diviziei Naționale, Sheriff rămâne în fruntea clasamentului. Tiraspolenii își parcurg drumul fără să piardă vreun punct. La cealaltă extremă se află Codru Lozova, care a suportat până acum doar înfrângeri. Surpriza sezonului este echipa de la Buiucani, care ocupă locul patru.

În ultimele două meciuri ale etapei cu numărul șase, Zimbru s-a duelat cu Milsami, iar Sfântul Gheorghe a dat piept cu FC Florești. „Galben-verzii”, deși au dominat la multe capitole, inclusiv posesie, au pierd cu 1 la 0 în fața orheenilor.

În același timp, Sfântul Gheorghe a trecut cu 2 la 0 de FC Florești, obținând a patra victorie consecutivă.

Astfel, după ce au fost completate primele șase etape, Sheriff conduce cu 18 puncte la activ. Aceasta este urmată de Petrocub, cu o diferență de două puncte. Podiumul este suplinit de Sfântul Gheorghe. Iar pe locul patru, o găsim pe CSCT Buiucani, care a pierdut până acum doar două meciuri. Treapta a cincea le aparține celor de la Dinamo-Auto. În partea a doua a clasamentului, se afla Milsami, Zimbru, FC Florești, Speranța Nisporeni și Codru Lozova. În lista marcatorilor conduce căpitanul lui Petrocub, Vladimir Ambros, cu șase goluri. Frank Castaneda, de le Sheriff, și Sergiu Plătică, de la Petrocub, împart locul secund, cu câte cinci goluri fiecare.

1. SHERIFF – 18 PUNCTE
2. PETROCUB – 16 PUNCTE
3. SFÂNTUL GHEORGHE – 15 PUNCTE
4. CSCT BUIUCANI – 10 PUNCTE
5. DINAMO-AUTO – 9 PUNCTE

6. MILSAMI – 8 PUNCTE
7. ZIMBRU – 4 PUNCTE
8. FC FLOREȘTI – 4 PUNCTE
9. SPERANȚA – 2 PUNCTE
10. CODRU – 0 PUNCTE

1. AMBROS – 6 GOLURI
2. CASTANEDA – 5 GOLURI
3. PLATICA – 5 GOLURI

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram