După șase etape din sezonul Diviziei Naționale, Sheriff rămâne în fruntea clasamentului. Tiraspolenii își parcurg drumul fără să piardă vreun punct. La cealaltă extremă se află Codru Lozova, care a suportat până acum doar înfrângeri. Surpriza sezonului este echipa de la Buiucani, care ocupă locul patru.

În ultimele două meciuri ale etapei cu numărul șase, Zimbru s-a duelat cu Milsami, iar Sfântul Gheorghe a dat piept cu FC Florești. „Galben-verzii”, deși au dominat la multe capitole, inclusiv posesie, au pierd cu 1 la 0 în fața orheenilor.

În același timp, Sfântul Gheorghe a trecut cu 2 la 0 de FC Florești, obținând a patra victorie consecutivă.

Astfel, după ce au fost completate primele șase etape, Sheriff conduce cu 18 puncte la activ. Aceasta este urmată de Petrocub, cu o diferență de două puncte. Podiumul este suplinit de Sfântul Gheorghe. Iar pe locul patru, o găsim pe CSCT Buiucani, care a pierdut până acum doar două meciuri. Treapta a cincea le aparține celor de la Dinamo-Auto. În partea a doua a clasamentului, se afla Milsami, Zimbru, FC Florești, Speranța Nisporeni și Codru Lozova. În lista marcatorilor conduce căpitanul lui Petrocub, Vladimir Ambros, cu șase goluri. Frank Castaneda, de le Sheriff, și Sergiu Plătică, de la Petrocub, împart locul secund, cu câte cinci goluri fiecare.

1. SHERIFF – 18 PUNCTE
2. PETROCUB – 16 PUNCTE
3. SFÂNTUL GHEORGHE – 15 PUNCTE
4. CSCT BUIUCANI – 10 PUNCTE
5. DINAMO-AUTO – 9 PUNCTE

6. MILSAMI – 8 PUNCTE
7. ZIMBRU – 4 PUNCTE
8. FC FLOREȘTI – 4 PUNCTE
9. SPERANȚA – 2 PUNCTE
10. CODRU – 0 PUNCTE

1. AMBROS – 6 GOLURI
2. CASTANEDA – 5 GOLURI
3. PLATICA – 5 GOLURI

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!