În SUA se înregistrează în ultima vreme, fiind în creştere, un nou tip de infracţiune stradală de proporţii – furtul convertizoarelor catalitice de la mașini, cunoscute în Moldova şi sub denumirea simplistă de catalizatori.

De curând, în Elk Grove, oraș din județul Sacramento, California, poliția a acoperit un depozit plin cu aproximativ 2.000 de astfel de piese furate și 300.000 de dolari în numerar din vânzarea metalelor din ele.

“Afacerile” cu furtul catalizatoarelor de la maşini au înflorit după o creștere accentuată a prețurilor pentru metalele prețioase pe care le conţin – paladiu și rodiu. Află cât costă aceste metale din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!