/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Noul Outlander are totuşi şanse să ajungă în Moldova, datorită activizării Mitsubishi în ţări în dezvoltare

29 iulie 2020, ora 08:57

Mitsubishi Motors Corporation a anunțat acum câteva ore despre o nouă foaie de parcurs pentru următorii trei ani, numit “Small but beautiful” (mic, dar frumos), care vizează eficientizarea costurilor și creșterea rentabilității, cu accent pe creșterea durabilă.

Printre altele, planul prevede îmbunătățirea tehnologiilor sale competitive unice, cum ar fi PHEV, HEV și 4WD, precum și lansarea de modele actualizate folosind tehnologii de la partenerii Alianței.

O parte a planului este de a-și consolida poziția pe piețele din Asia și America de Sud, unde vehiculele Mitsubishi Motors au o cerere ridicată și, de asemenea, oprirea lansării de noi modele pe piața europeană. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram