Mitsubishi Motors Corporation a anunțat acum câteva ore despre o nouă foaie de parcurs pentru următorii trei ani, numit “Small but beautiful” (mic, dar frumos), care vizează eficientizarea costurilor și creșterea rentabilității, cu accent pe creșterea durabilă.

Printre altele, planul prevede îmbunătățirea tehnologiilor sale competitive unice, cum ar fi PHEV, HEV și 4WD, precum și lansarea de modele actualizate folosind tehnologii de la partenerii Alianței.

O parte a planului este de a-și consolida poziția pe piețele din Asia și America de Sud, unde vehiculele Mitsubishi Motors au o cerere ridicată și, de asemenea, oprirea lansării de noi modele pe piața europeană. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!