Noua generaţie KIA Carnival, a patra la număr, cunoscută pe alte pieţe şi sub denumirea Sedona, a fost prezentată în Coreea de Sud. Maşina este deja disponibilă la comandă în patrie.

KIA numeşte modelul GUV – Grand Utility Vehicle – pentru că a fost realizat în stilul unui SUV. Indicii în acest sens sunt redate de arcurile, roţile cu jante mari de până la 19 inci, capota proeminentă, railings-urile de pe acoperiş, inserţiile nevopsite de pe marginea inferioară a caroseriei, etc.

Măsoară maşina 5.155 (+40) x 1.995 (+10) x 1.740 x 3.090 (+30) mm în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament respectiv. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!