Organizatorii evenimentelor Masa Critică revin cu o nouă ediție în ultima vinere din 31 iulie. Aceștia vor cere amenajarea mai multor piste pentru biciclete ca măsură de pandemie.

„Am decis să revenim la plimbarea lunară care asigură distanțarea socială pe biciclete pentru a promova necesitatea de transport alternativ și a atrage atenția că noi, bicicliștii și biciclistele existăm, vrem să fim parte din trafic și avem nevoie de mai multă infrastructură”, scriu organizatorii evenimentului.

Aceștia notează că în condițiile pandemice în care virusul Covid 19 continuă să se răspândească, oamenii sunt nevoiți să se deplaseze la locurile de muncă sau la alte activități prin oraș, astfel ei cer să fie amenajate coridoare de transport alternativ din toate sectoarele orașului.

Potrivit lor, alegând bicicleta ca transport alternativ:

– se asigură păstrarea distanței sociale
– se asigură evitarea aglomerărilor în spații închise
– este o soluție sustenabilă pe termen lung, care va aduce o calitate a vieții mai bună pentru toți locuitorii orașului.

La eveniment participanții vor respecta toate măsurile sanitare, vor păstra distanța socială 1,5 m și toată lumea trebuie să poarte mască. Pentru alte detalii despre asigurarea distanței la locul întâlnirii urmăriți pagina evenimentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!