/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un nou eveniment Masa Critică: Participanții vor cere amenajarea mai multor piste pentru biciclete

missing
29 iulie 2020, ora 09:39

Organizatorii evenimentelor Masa Critică revin cu o nouă ediție în ultima vinere din 31 iulie. Aceștia vor cere amenajarea mai multor piste pentru biciclete ca măsură de pandemie.

„Am decis să revenim la plimbarea lunară care asigură distanțarea socială pe biciclete pentru a promova necesitatea de transport alternativ și a atrage atenția că noi, bicicliștii și biciclistele existăm, vrem să fim parte din trafic și avem nevoie de mai multă infrastructură”, scriu organizatorii evenimentului.

Aceștia notează că în condițiile pandemice în care virusul Covid 19 continuă să se răspândească, oamenii sunt nevoiți să se deplaseze la locurile de muncă sau la alte activități prin oraș, astfel ei cer să fie amenajate coridoare de transport alternativ din toate sectoarele orașului.

Potrivit lor, alegând bicicleta ca transport alternativ:

– se asigură păstrarea distanței sociale
– se asigură evitarea aglomerărilor în spații închise
– este o soluție sustenabilă pe termen lung, care va aduce o calitate a vieții mai bună pentru toți locuitorii orașului.

La eveniment participanții vor respecta toate măsurile sanitare, vor păstra distanța socială 1,5 m și toată lumea trebuie să poarte mască. Pentru alte detalii despre asigurarea distanței la locul întâlnirii urmăriți pagina evenimentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram