După un astfel de rezultat, Ford are asiguraţi nu doar bani în buzunare, ci şi de lucru pentru o perioadă nu chiar scurtă de timp. Acum câteva ore, pe forumul bronco6g, au apărut informaţii de la un administrator, precum că numărul de precomenzi pentru noua generaţie Bronco a ajuns la cel puţin 230.000 de unităţi!

Şi asta în mai puţin de trei săptămâni de la momentul prezentării modelului! Cifra care totalizează rezervările vine dintr-o sursă de încredere şi acoperă doar modelul Bronco (nu şi Bronco Sport).

Numărul mare de precomenzi este într-o oarecare măsură confirmat şi de un anunţ Ford pe pagina dedicată rezervărilor preliminare a modelului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!