/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Apartament cu 2 camere la Valea Morilor - de la 4500€ Prima rată, achitare timp de 5 ani, fără implicarea băncii

missing
30 iulie 2020, ora 10:10

Uită de procente, dobândă și alte condiții dezavantajoase oferite de bănci. Acum îți permiți un apartament cu două camere, în rate, pentru o perioadă de 5 ani, fără a achita un ban în plus.

Newton House vă oferă achitare fără dobândă sau procente direct de la dezvoltator!

Pentru a nu te limita în spațiul apartamentului mult visat, acum ,cu un aport inițial de la 4500€ devii proprietarul unei locuințe cu 2 camere, perfect spațioasă pentru familia ta. La fel de accesibil ca și apartamentele cu o cameră, dar plusul de câțiva metri îți vor oferi un confort pe care îl vei putea bine resimți în viitor!


Mai multe detalii puteți solicita aici: https://forms.gle/yc1vy5cEygswTGLZA

De asemenea beneficiați de vecinătatea cu două cele mai frumoase parcuri din Chișinău: Dendrarium, Valea Morilor. Ansamblul locativ este o combinație unică între o locație ideală în zona verde, materiale de construcție de calitate, precum și sistemul modern încorporat – Smart House.

Nu ratați șansa! Alegeți acum apartamentul propriu la etajul dorit!

Apelați acum: +37360222394

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram