/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Grupul PSA anunţă eVMP – o nouă platformă modulară pentru maşini electrificate

missing
30 iulie 2020, ora 15:56

Groupe PSA consideră că a fi în perfectă armonie cu dezvoltarea pieței vehiculelor electrice este un factor determinant în relevanța ofertei sale. Prin aceasta, grupul va lansa începând cu 2023, vehicule din segmentele C și D, de la sedanuri la SUV-uri, în diferite regiuni ale lumii. Aceste vehicule vor beneficia de această nouă platformă de referință, numită eVMP (Electric Vehicle Modular Platform).

eVMP concentrează tot know-how-ul tehnic al Groupe PSA, cu 60-100 kWh de energie încorporată și o arhitectură optimizată care exploatează întregul spaţiu de sub podea, dedicat bateriei.

Singura imagine publicată mai sus arată deocamdată un singur motor electric instalat pe puntea din spate, cu tracţiune spate respectiv, deşi la sigur vor exista configuraţii cu cel puţin două electromotoare şi AWD. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram