Groupe PSA consideră că a fi în perfectă armonie cu dezvoltarea pieței vehiculelor electrice este un factor determinant în relevanța ofertei sale. Prin aceasta, grupul va lansa începând cu 2023, vehicule din segmentele C și D, de la sedanuri la SUV-uri, în diferite regiuni ale lumii. Aceste vehicule vor beneficia de această nouă platformă de referință, numită eVMP (Electric Vehicle Modular Platform).

eVMP concentrează tot know-how-ul tehnic al Groupe PSA, cu 60-100 kWh de energie încorporată și o arhitectură optimizată care exploatează întregul spaţiu de sub podea, dedicat bateriei.

Singura imagine publicată mai sus arată deocamdată un singur motor electric instalat pe puntea din spate, cu tracţiune spate respectiv, deşi la sigur vor exista configuraţii cu cel puţin două electromotoare şi AWD. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!