După reportajul pe care l-am realizat ieri de la faţa locului, pe drumul în cauză, în urma mai multor plângeri care ne-au motivat să mergem şi noi pentru a ne convinge că lucrurile stau prost, mai mulţi şoferi au ataşat în comentariile postării noastre de pe Facebook fotografii, dar şi reacţii, cu ceea ce au păţit. Chiar şi astăzi!

În toate cazurile vedem parbrize crăpate din cauza pietrişului care sare de pe carosabil în toate părţile, asta pentru că drumul se află în reparaţii, iar stratul bituminos aplicat nu s-a prins ca atare.

Acum, conducătorii auto nu ştiu cum să reacţioneze, cum să primească careva despăgubiri, asta pentru că toţi sunt plătitori de taxe de drum sau viniete. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!