/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Iată ce au păţit mai mulţi şoferi care au circulat pe drumul aflat în reparaţie de la Ciorescu. Reacţia ASD

30 iulie 2020, ora 13:02

După reportajul pe care l-am realizat ieri de la faţa locului, pe drumul în cauză, în urma mai multor plângeri care ne-au motivat să mergem şi noi pentru a ne convinge că lucrurile stau prost, mai mulţi şoferi au ataşat în comentariile postării noastre de pe Facebook fotografii, dar şi reacţii, cu ceea ce au păţit. Chiar şi astăzi!

În toate cazurile vedem parbrize crăpate din cauza pietrişului care sare de pe carosabil în toate părţile, asta pentru că drumul se află în reparaţii, iar stratul bituminos aplicat nu s-a prins ca atare.

Acum, conducătorii auto nu ştiu cum să reacţioneze, cum să primească careva despăgubiri, asta pentru că toţi sunt plătitori de taxe de drum sau viniete. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram