Majoritatea oamenilor consideră motoarele diesel ca fiind mult mai superioare decât cele pe bază de benzină din punct de vedere al fiabilității. Recent, un Mercedes-Benz W124 din 1988, care a fost blocat într-o curte timp de 16 ani, tocmai a dovedit asta.

Modelul în caroserie W124, disponibil în variante sedan, estate, coupe și cabriolet, a fost produs de Mercedes între anii 1984-1997. În perioada respectivă au fost fabricate un număr de 2.737.860 de vehicule din seria de modele 124 – ceea ce a făcut-o cea mai de succes clasă E a Mercedes-Benz. Este demn de remarcat faptul că denumirea E-Class a provenit anume de la modelul din 1993 al seriei.

De curând, un bărbat a găsit un sedan în această caroserie, despre care ne spune că a stat nemişcat timp de 16 ani. Din imagini putem observa că rugina îi mănâncă deja corpul, anvelopele îi sunt plate, iar vegetația a crescut peste tot, inclusiv în interiorul acestuia. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!