Majoritatea oamenilor consideră motoarele diesel ca fiind mult mai superioare decât cele pe bază de benzină din punct de vedere al fiabilității. Recent, un Mercedes-Benz W124 din 1988, care a fost blocat într-o curte timp de 16 ani, tocmai a dovedit asta.

Modelul în caroserie W124, disponibil în variante sedan, estate, coupe și cabriolet, a fost produs de Mercedes între anii 1984-1997. În perioada respectivă au fost fabricate un număr de 2.737.860 de vehicule din seria de modele 124 – ceea ce a făcut-o cea mai de succes clasă E a Mercedes-Benz. Este demn de remarcat faptul că denumirea E-Class a provenit anume de la modelul din 1993 al seriei.

De curând, un bărbat a găsit un sedan în această caroserie, despre care ne spune că a stat nemişcat timp de 16 ani. Din imagini putem observa că rugina îi mănâncă deja corpul, anvelopele îi sunt plate, iar vegetația a crescut peste tot, inclusiv în interiorul acestuia. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!