/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Motivul pentru care cinci transportatori de pasageri sunt obligați să achite statului peste 375 de mii de lei

30 iulie 2020, ora 15:18

Cinci transportatori de pasageri de pe rute internaționale sunt somați de către inspectorii Serviciului Fiscal (SFS) să achite statului peste 375 de mii de lei pentru că nu și-au declarat venitul. 

SFS recomandă tuturor agenților economici și persoanelor fizice care desfășoară activitate economică să se conformeze la prevederile legislației în vigoare.

În cazul în care contribuabilul refuză conformarea voluntară, în temeiul prevederilor legislației în vigoare, sunt aplicate măsuri de conformare forțată.

Pe parcursul anilor 2019 – 2020, SFS a întreprins diverse acțiuni de acumulare a probelor cu privire la venitul nedeclarat de către persoanele fizice ce practică ilicit activitatea de transportator internațional de pasageri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram