La dealerul oficial Ferrari de la Bucureşti a ajuns de curând cel mai nou model al mărcii – Roma – cel mai accesibil coupe al mărcii! Fiind şi cel mai recent coupe lansat de italienii de la Maranello, autoturismul este găzduit în aceste zile în showroomul Forza Rossa.

Atemporal și rafinat, noul Ferrari Roma revoluționează prin design, performanță și preț, introducând o serie de caracteristici inegalabile care îl plasează în vârful segmentului sau în ceea ce privește performanță și plăcerea de a conduce.

Conceptul este bazat pe capacitatea de utilizare zilnică și confortul deosebit la bord, abordând un nou segment de piață, reprezentat de persoanele care până acum au fost reticente în a-și achiziționa un autovehicul aparținând brandului italian, fie din considerente financiare, fie dintr-o reticență față de ultra sportivitatea mașinilor. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă modelul pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!